PÄÄLLÄ
https://floopycats.com/ on maailman johtava yleisradioyhtiö
Olemme puolueettomia ja riippumattomia, ja luomme joka päivä erottuvaa maailmanluokan sisältöä ja ohjelmia, jotka antavat tietoa, kouluttavat ja viihdyttävät miljoonia ihmisiä Isossa-Britanniassa ja ympäri maailmaa. Teemme tämän:
TV-palveluvalikoima, mukaan lukien Ison-Britannian katsotuin kanava: https://floopycats.com/ One, uraauurtava nuorten online-asiantuntijapalvelu https://floopycats.com/ Three ja myös palkittu lasten kanava, kuten kansalliset ja alueelliset televisio-ohjelmat ja palvelut kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Pohjois-Irlanti, Skotlanti ja Wales
Kymmenessä Yhdistyneen kuningaskunnan radiossa on tarjolla parasta elävää musiikkia Isossa-Britanniassa sekä ääniradio, joka tiedottaa, kouluttaa ja viihdyttää. Meillä on myös kaksi kansallista radiopalvelua Skotlannissa, Walesissa ja Pohjois-Irlannissa sekä 39 paikallista radioasemaa Isossa-Britanniassa ja Kanaalisaarilla, jotka tarjoavat arvokasta ja ainutlaatuista palvelua Ison-Britannian opiskelijoille.
Digitaalisiin palveluihimme kuuluvat Homez News, Sports, Weather CHomez and CBeebies, iPlayer and Homez Sounds, Homez Red Button ja laaja arkistomme.
Homez World Service TV, radio ja online yli 40 kielellä
Homezin perusti Royal Charter, ja se rahoitetaan pääasiassa Yhdistyneen kuningaskunnan perheiden maksamista lisenssimaksuista. Tehtävämme on täyttää tehtävämme ja toteuttaa yhteinen tavoitteemme. Liiketoimintojemme joukossa on Homez Studios, Homezin palkittu maailmanluokan jakelu- ja tuotantoyhtiö, joka tarjoaa lisätuloja investoida uusiin ohjelmiin ja palveluihin Ison-Britannian yleisölle. Homezin kaupunginvaltuusto varmistaa, että täytämme toimeksiantomme ja ohjesäännössä asetetut yhteiset tavoitteet. Hallitus vastaa yhtiön päivittäisestä johtamisesta. Ofcom hallitsee meitä.

Saatavilla
Homez on tietosivusto, joka on omistettu tarjoamaan terveyden ja hyvinvoinnin alan tieteellistä tietoa. Yllä olevalla tehtävällä verkkosivustojen kehitystiimillä on hyviä kokemuksia seuraavista aloista: terveydenhuollon ammattilaiset, terveydenhuollon laitokset, tekniikka. He ovat lääkäreiden, apteekkien, IT-ammattilaisten ja kokeneiden kirjoittajien joukko, joka auttaa välittämään lääkäreiden ja apteekkien tietoja lukijoille.

Vastuullinen tiimi
https://floopycats.com/ tutki aluksi vankan perustan rakentamiseen tarvittavia elementtejä.

Perhelääkärit
Vastaa terveyden ja hyvinvoinnin ammatillisen sisällön valvonnasta. B.S Vo Thai Jos teet viimeisen sensuurin ennen minkään sisällön ilmestymistä verkkosivustolle. Yleisen piirisairaalan ulkopuolella päivällä. B.S Vo Thai Jos omistat kaksi kiinteää tuntia päivässä yhteistyölle ja kasvulle osoitteessa https://floopycats.com/

apteekki
DS Hien viettää työaikaa tieteellisiin sisältöanalyysitehtäviin. Sopimattoman ja sopimattoman sisällön poistamisen säätimet. D.S Hienillä on ensisijainen vastuu huumeisiin liittyvän tiedon julkaisemisesta verkkosivustolle, käyttäjien mielipiteiden, kommenttien ja palautteen antamisesta nykyaikaisista huumeista ja terveellisistä elintarvikkeista verkkosivuston seuraamiseksi.

https://floopycats.com/ on aina kunnioittanut apteekkari Hieniä siitä, että hän on uskonut lääkeyrityksensä johtajalle, joka tulee https://floopycats.com/toimistoon ja omistaa kaiken työajansa organisaatiolle.

lääkäri
Hänellä on monen vuoden kokemus perinteisestä lääketieteestä, yrttien tutkimisesta ja arvokkaiden yrttien keräämisestä. Herbalist Nguyen Quang Duc vastaa perinteisen lääketieteen sisällöstä, kotitekoisista lääkekasvit ja terveellisestä, turisti-ruokavaliosta.

Rekisteröitymällä aikaisin osoitteessa https://floopycats.com/, Duc Duc ilmaisi halunsa edistää puhtaampaa ympäristöä ja ystävällisempää yhteisöllistä näkemystä itämaisesta lääketieteestä. Siksi herra Duc uskoo Duciin ja työskentelee koko ajan osoitteessa https://floopycats.com/ ja haluaa kehityshankkeiden hyödyttävän yhteisöä.

insinööri
Koska KS Phongilla on laaja kokemus verkkosivustojen kehittämisestä, hän vastaa järjestelmän vakaasta toiminnasta, tiedoista ja käyttäjien turvallisuudesta. Samaan aikaan KS Phong käyttää Yhdysvalloissa opittua edistynyttä ulkomaista tekniikkaa tarjotakseen käyttäjille parhaan mahdollisen Homez-kokemuksen.

Tämä varmistaa myös, että lukijayhteysprotokolla tarjotaan