Auttaja-autot maatilalla. Lelutraktorit & lelurekat.

Katso lasten videoita ja leiki Auttaja-autojen kanssa maatilalla! Mitkä lasten autot työskentelevät maaitlalla? Lelutraktorit, lelurekat ja lelunosturit. Tässä on vihreä lasten traktori, jossa on peräkärry. Peräkärryn kyytiin laitetaan lelulehmä! Lasten traktori ajaa maatilalle, jossa lelulehmä asuu. Toinen lelutraktori kuljettaa lehmän leluruoan. Tässähän se! Tämä on maitorekka. Mitä varten se tekee maatilalla?

Leon autosovellus lapsille:
Lataa peli pitääksesi hauskaa Kuormuri Leon ja hänen ystäviensä sekä monien muiden autojen, rekkojen ja kulkuneuvojen kanssa!
Kuuntele Leon rakastamia kehtolauluja
Laula Kuormuri Leon kanssa

Tutustu kanssamme parhaiden lasten lelujen ja leikin maailmaan! Lasten Leluvideot -kanavalla tapaat lempipiirrettyjesi hahmot: Ryhmä Hau, Salama McQueen ja Autot, Blaze ja monsterikoneet, Kuormuri Leo ja monet muut odottavat sinua. Teemme videoita lapsille, jotka rakastavat leikkiä ja luomista. Nauti kokemuksesta kanssamme!
Tilaa tästä:


Lasten Leluvideot
lelutraktorit,lelurekat,Auttaja-autot,lasten videoita,lasten autot,Lelutraktorit,lelunosturit,lasten traktori,lelutraktori,traktori,rekat,lelurekka,leluautot ja -rekat,autot ja rekat,autot ja kuormurit,rekat lapsille,lelukuormurit,leluautot,apuautot,lelumaatila,maatila,leluvideot,videoita suomeksi,videot lapsille

Luet viestiä: Auttaja-autot maatilalla. Lelutraktorit & lelurekat.

Leave a Reply