BRIO-lelujunien kaupunki. Kuka vei kullan? Lasten autot ja kuormurit.

Uusia auto- ja rekkatarinoita BRIO-lelujunien kaupungista. Pikkuruiset nuket ja lasten ajoneuvot yrittävät selvittää, kuka vei kullan. Lelujuna on täynnä kultaharkkoja – upeaa! Voi ei, vaikuttaa siltä että joku varasti aarteemme. Tarvitsemme Auttaja-autoja tilanteen selvittämiseen. Missä poliisi on? Auttakaa meitä! Lasten autot ja lelut ovat selvittämässä tilannetta, mutta pystyvätkö ne ratkaisemaan mysteerin? Katso hauska lasten leluvideomme autojen, kuormurien ja junien seikkailuista saadaksesi tietää!

Tutustu kanssamme parhaiden lasten lelujen ja leikin maailmaan! Lasten Leluvideot -kanavalla tapaat lempipiirrettyjesi hahmot: Ryhmä Hau, Salama McQueen ja Autot, Blaze ja monsterikoneet, Kuormuri Leo ja monet muut odottavat sinua. Teemme videoita lapsille, jotka rakastavat leikkiä ja luomista. Nauti kokemuksesta kanssamme!
Tilaa tästä:


Lasten Leluvideot
brio lelut,harkko,kultaharkot,kultaharkkoja,aarre,autot ja rekat,hauskat videot,videot lapsille,rekat lapsille,autoja lapsille suomeksi,auto videoita lapsille suomeksi,rekka video lapsille,auttaja autot,leiki ja opi,lasten kulkuneuvot,autot lapsille,lasten video,animaatio,autoaiheiset piirretyt,autopiirretyt,autot,auttaja,auttaja-autot,blaze ja monsterikoneet,ille,koneet,kulkuneuvot,kuormuri leo,lapsille,lasten opetus,leluautot,lelurekat,pojille,rekat

Luet viestiä: BRIO-lelujunien kaupunki. Kuka vei kullan? Lasten autot ja kuormurit.

Leave a Reply