Brio-lelut & Brio-junat. Junat kuljettavat hedelmiä ja vihanneksia torille. Lasten lelujunat.

Leiki Brio-leluilla ja lasten lelujunilla samalla, kun katsot leluvideoita Suomeksi! Iso rahtilaiva on saapunut Brio-satamaan. Viedään hedelmiä ja vihanneksia sisältävät kontit kaupasta lasten lelujunan kyytiin. Lasten Brio-lelunosturi auttaa meitä. Valmista! Nyt Brio-juna voi kuljettaa hedelmät ja vihannekset paikalliselle torille. Kerrataan hedelmien ja vihannesten nimiä yhdessä!

Leon autosovellus lapsille:
Lataa peli pitääksesi hauskaa Kuormuri Leon ja hänen ystäviensä sekä monien muiden autojen, rekkojen ja kulkuneuvojen kanssa!

Kuuntele Leon rakastamia kehtolauluja
Laula Kuormuri Leon kanssa
Tutustu kanssamme parhaiden lasten lelujen ja leikin maailmaan! Lasten Leluvideot -kanavalla tapaat lempipiirrettyjesi hahmot: Ryhmä Hau, Salama McQueen ja Autot, Blaze ja monsterikoneet, Kuormuri Leo ja monet muut odottavat sinua. Teemme videoita lapsille, jotka rakastavat leikkiä ja luomista. Nauti kokemuksesta kanssamme!
Tilaa tästä:


Lasten Leluvideot
autot lapsille,lapsille,leluautot,lelurekat,rekat lapsille,lasten video,videot lapsille,lasten opetus,autot,rekat,kulkuneuvot,autopiirretyt,Auttaja-autot,juna,juna-asema,lasten lelujunat,brio lelut,junat,lelujuna,hedelmiä,vihanneksia,brio,lasten lelut,lasten lelut kanava,leikkilelut,lelut lapsille,lelukuormurit,ajoneuvolelut

Luet viestiä: Brio-lelut & Brio-junat. Junat kuljettavat hedelmiä ja vihanneksia torille. Lasten lelujunat.

Leave a Reply