Heitä perhoa oikein kahdenkäden vavalla ja oikealla perhosiimalla – Alaheitto – Perhokalastus – TEHO

Uudella perhosiimalla saadaan vanhakin kahdenkäden perhosetti päivitettyä tehokkaaksi, helppoheittoiseksi ja olkapäätä säästäväksi työkaluksi, minkä kanssa nautit perhokalastuspäivistäsi pidempään.

Katso oheiselta videolta ohjeet, kuinka valitset oikean perhosiiman kahdenkäden vapaasi ja kuinka heität perhon yli virran kevyesti ja olkapäätä hajottamatta. Kireitä siimoja!

TEHO ampumapää on kahdenkäden vavoille suunniteltu helppoheittoinen perhosiima. TEHO ampumapäällä heität perhoa kevyesti pidemmälle kuin perinteisellä perhosiimalla. Ampumapää on voimakkaasti kartioitu, joka helpottaa eri kokoisten perhojen heittoa. Ampumapään molemmissa päissä on pienet siimalenkit valmiina. Toinen pää helpottaa ampumapään kiinnittämistä juoksusiimaan ja toisen pään siimalenkkiin kiinnitetään kartioperuke tai Polyleader -tippi.

Ampumapään pituus on noin 10 metriä ja siimaa löytyy varastosta kelluvana ja uppoavana painoluokissa 30 g 7/8# – 34 g 8/9# – 37 g 9/10# – 41 g 10/11#.

Perhosiiman voit ostaa täältä tai kysyä sitä lähimmältä jälleenmyyjältäsi:

Polyleader -tipit. Luokka 7-8 / 5-8 jalkaa pitkä, Luokka 8-9 / 8-10 jalkaa pitkä, luokka 10-11 / 10-14 jalkaa pitkä

Helppoheittoinen TEHO ampumapää perhosiima

Juoksusiima, joka liitetään ampumapäähän ja toinen pää pohjasiimaan. 30LB on suosituin koko

Pohjasiima, jonka toinen pää solmitaan kelaan ja toinen pää liitetään lenkillä juoksusiimaan. 30LB hyvä lohelle.

Perhokelat kahdenkäden vapoihin. Koot merkitty keloihin. Kela valitaan vapaluokan mukaan esim 8 luoka vapaan liitetään 7-9 luokan kela jne.

Eumer711033


Eumer Fishing
[vid_tags]

Luet viestiä: Heitä perhoa oikein kahdenkäden vavalla ja oikealla perhosiimalla – Alaheitto – Perhokalastus – TEHO

Leave a Reply