Lasten lumileikkejä! Opi värejä vauvojen muottien avulla. Leluvideoita lapsille.

Katso lasten leluvideoita suomeksi ja leiki lumileikkejä värikkäillä muoteilla! Tässä tulee iso lasten lelurekka. Mitä sen kyydissä oikein on? Vauvojen leluja ja muotteja – leikitään niillä! Leikitään leluillamme lumessa. Katso, meiltä löytyy maalipulloja. Punainen, sininen, vihreä ja punainen. Maalataan lumimuotit! Opi värejä suomeksi ja leiki kanssamme!

Leon autosovellus lapsille:
Lataa peli pitääksesi hauskaa Kuormuri Leon ja hänen ystäviensä sekä monien muiden autojen, rekkojen ja kulkuneuvojen kanssa!
Kuuntele Leon rakastamia kehtolauluja
Laula Kuormuri Leon kanssa

Tutustu kanssamme parhaiden lasten lelujen ja leikin maailmaan! Lasten Leluvideot -kanavalla tapaat lempipiirrettyjesi hahmot: Ryhmä Hau, Salama McQueen ja Autot, Blaze ja monsterikoneet, Kuormuri Leo ja monet muut odottavat sinua. Teemme videoita lapsille, jotka rakastavat leikkiä ja luomista. Nauti kokemuksesta kanssamme!
Tilaa tästä:


Lasten Leluvideot
lapsille,lasten video,lasten kulkuneuvot,videot lapsille,lasten opetus,kulkuneuvot,autoaiheiset piirretyt,lumileikkejä,muotoja ja värejä,värikkäitä muotoja,muotit,hiekkamuotit,hauskat leikit,piirros,piirrustus,leluvideoita lapsille,opi värejä,värejä,leikkejä,opetusvideot lapsille,vauvojen lelut,kaivinkonelelu,linnan rakentaminen,linnan rakennus,rakennetaan linna,hauskat leikkivideot,hauskat videot,paloauto,kaivuri,lasten lelu video,lasten,lastenlauluja

Luet viestiä: Lasten lumileikkejä! Opi värejä vauvojen muottien avulla. Leluvideoita lapsille.

Leave a Reply